Parti strateji heyeti, 31 Mart mahalli seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere düzenli olarak bir araya gelmeye devam ediyor. Oy kaybının nedenlerini araştıran parti yönetimi, trolleri de detaylı bir şekilde incelemeye aldı.

AKP'nin önümüzdeki dönemde trollere karşı yeni mücadele metotları geliştireceği belirtiliyor. Beğenmedikleri veya hoşlarına gitmeyen kişileri hedef alan trollerle başa çıkmak için çözüm yolları aranacak.

Fatih Altaylı: Özgür Özel'e Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmeniz lazım diyen kimse CHP içindeki hain odur Fatih Altaylı: Özgür Özel'e Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmeniz lazım diyen kimse CHP içindeki hain odur

Parti kaynaklarına göre, trol temizliği öncelikli konular arasında yer alıyor. Trollerin asparagas haberler, algı operasyonları ve manipülatif içeriklerle seçmeni yanılttığına dikkat çekiliyor. Bu durumun AKP'nin imajını olumsuz etkilediği ve yeni dönemde bu sorunun çözülmesinin önemli olduğu vurgulanıyor.

Troll temizliğinin nasıl yapılacağına dair henüz net bir plan belirlenmemiş olsa da, yeni dönemde AKP'nin Meclis ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi arasındaki dengeyi oturtacağı ve çelişkili açıklamalardan kaçınacağı ifade ediliyor.

Kaynak: BirGün