Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkıp bariyerlere çarpan bir otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılardan biri, kaza yerinde yaşamını yitirirken, diğerleri hastaneye kaldırıldı.

Kazanın, Ankara-Niğde otoyolu Devedamı köyü yakınlarında saat 04.30 sıralarında meydana geldiği belirtildi. Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmekte olan Mehmet Ferit Kaya (28) yönetimindeki 07 JM 047 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Bu korkunç çarpışma sonucunda, araçta bulunan sürücü Mehmet Ferit Kaya ile Diyar Kaya (20), Zeynep Kumsal (4), Ayaz Kılınç (2), Nursin Kılınç (4) ve Veli Örüç yaralandı.

Yaralılar, kendi imkanlarıyla araçtan çıktıktan sonra, otomobilin alev almasıyla daha da büyük bir tehlike yaşandı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, yaralılar ambulanslarla Aksaray ve Kırşehir'deki hastanelere sevk edildi.

Prof. Dr. Naci Görür 'tehlikeli duruma geldi' diyerek açıkladı: İşte deprem riski en yüksek 3 il... Prof. Dr. Naci Görür 'tehlikeli duruma geldi' diyerek açıkladı: İşte deprem riski en yüksek 3 il...

Ancak Kırşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Veli Örüç, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA