Aksaray'da yaşanan bir kadına şiddet olayı daha toplumu sarsarken, olay anı cep telefonu kameralarına yansıdı. Hacılar Harmanı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir adam ağlayan kadını sürükleyerek zorla araca götürdü.

Olayın Detayları

Olay, akşam saatlerinde Hacılar Harmanı Mahallesi Toptancılar sitesi yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kavşakta bekleyen bir sürücü, araçtan inerek kaçmaya çalışan bir kadını refüjde yakalayarak darp etmeye başladı. Ağlayarak "Bırak beni" diye yalvaran kadını zorla araca bindirmeye çalışan adam, kadının direnişiyle karşılaştı. Kadının araca binmek istememesi üzerine, adam zorla müdahale ederek kadını sürüklemeye başladı.

Şiddet Anları Kameralarda

Adamın kadını sürükleyerek götürdüğü anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kadının üzerinin açılmasına bile aldırış etmeyen saldırgan, kadını 68 ES 022 plakalı araca doğru götürmeye çalıştı. Görüntüler burada kesilirken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

Yetkililer Olayı Araştırıyor

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, olayın ne ve nasıl gerçekleştiğini araştırmaya başladı. Kadının durumu ve saldırganın kimliği hakkında detaylı bilgi verilmed

Kaynak: haber global