At Yarışlarında "Doping"in Adı Değişti At Yarışlarında "Doping"in Adı Değişti

Fenerbahçe camiasına yakınlığıyla bilinen Serdar Ali Çelikler, 'Neo Spor' kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Çelikler, Ali Koç'un başkanlıktan çekilmeyeceğini belirtirken, Sadettin Saran ve Aziz Yıldırım hakkında önemli istihbaratlar paylaştı. Ünlü yorumcu, "Asıl kurban İsmail Kartal değil, Koç olmalı" sözleriyle dikkat çekti.

Çelikler'e göre, Ali Koç'un asıl hedefi Saran'ı aday yapmak ve ardından Aziz Yıldırım'la mücadele ederek yeniden başkan olmak. Çelikler, Saran'ın Ali Koç'a eleştirilerini aktarırken, Koç'un motivasyonunun Saran'ın aday olması olduğunu belirtti.

Ayrıca, bir diğer önemli bilgiye göre, Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ekibindeki yardımcı hocaların hiçbirinin bir sezondan fazla görev yapmadığı ifade edildi. Bu durumun İsmail Kartal'ın kurban olması gereken bir skandal olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi yaşanan gelişmeler hakkında da bilgi veren Çelikler, Beşiktaş'ın daha avantajlı olduğunu ifade etti. Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısında kaybedecek bir şeyi olmadığı belirtilirken, bir ZTK zaferiyle sezonun hayal kırıklığının unutulabileceği dile getirildi.

Kaynak: karar