Açıklamaya göre, Süper Lig'den 9 kulüp ile birlikte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu da PFDK'ye sevk edildi.

Galatasaray Taraftarları Derbi Öncesi Florya'da Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi Galatasaray Taraftarları Derbi Öncesi Florya'da Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi

Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Yılport Samsunspor, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'un yanı sıra, Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın da "Hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" sebebiyle PFDK'ye sevk edildi.

Ayrıca, 35. haftada oynanan maçlarda kırmızı kart gören VavaCars Fatih Karagümrüklü futbolcu Sofiane Feghouli "kural dışı hareketi" ve "hakareti", Antalyasporlu oyuncu Van de Streek ise "kural dışı hareketi" nedeniyle disipline gönderildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftada Bursaspor deplasmanında sahadan çekilen AcnTurk Sigorta Vanspor FK ise "Müsabakayı terk etmeleri" sebebiyle disipline sevk edildi.

Trendyol 1. Lig'den Eyüpspor, Adanaspor, Ahlatcı Çorum FK, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Boluspor ve Sakaryaspor da PFDK'ye sevk edilen kulüpler arasında yer aldı.

Kaynak: Cumhuriyet