Altınordu'nun yeni teknik direktörü olarak atanan Olcay Şahan'ın dönemi başladı. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Seyit Mehmet Özkan, Olcay hocaya güveninin tam olduğunu belirtti. Özkan, Olcay Şahan'ın başarıya aç olduğunu ve heyecan duyduğunu ifade etti. Ayrıca, Olcay Şahan'ın Türk ve dünya futboluna birçok oyuncu armağan edeceklerine inandığını dile getirdi.

EURO 2024 Finali: İspanya ve İngiltere Berlin'de Karşı Karşıya EURO 2024 Finali: İspanya ve İngiltere Berlin'de Karşı Karşıya

Yeni teknik direktör Olcay Şahan ise yaptığı konuşmada, Başkan ile yaptıkları görüşmelerde takımı bir üst lige çıkarma hedefini net bir şekilde belirlediklerini söyledi. Avrupa'ya birçok futbolcuyu gönderme hedefinde olduklarını ve maddi konularda fazla konuşmadıklarını belirtti. Şahan, geçen sezon Ankaraspor'da gençlere önem verdiğini ve burada da aynı şekilde hedefe gitmek istediğini vurguladı. Kendine inandığını ve bu ekip ile birlikte başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Kaynak: Dha