Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında, Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. Büyük çekişmeye sahne olan bu mücadele, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanıyor.

Maç Detayları

Karşılaşma, hakem üçlüsü Kerem Baki, Mehmet Şahin ve Ziya Özorhon yönetiminde saat 20:30'da başladı. İlk çeyrek itibarıyla Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko arasındaki skorda Fenerbahçe Beko 15-14 önde bulunuyor.

Serinin Devamı

Üç maç kazanan takımın şampiyonluğa ulaşacağı serinin ikinci karşılaşması 8 Haziran Cumartesi günü saat 20:30'da yine Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Trendyol Süper Lig'in 1. ve 2. Hafta Programı Duyuruldu Trendyol Süper Lig'in 1. ve 2. Hafta Programı Duyuruldu

Sezon Performansları

  • Fenerbahçe Beko: Normal sezonda 30 maçta 25 galibiyetle ikinci sırada yer aldı. Play-off çeyrek finalinde Aliağa Petkimspor’u 2-0, yarı finalde ise Beşiktaş Emlakjet’i 3-0 ile geçerek finale yükseldi.
  • Anadolu Efes: Normal sezonu 25 galibiyet ve 5 yenilgiyle lider tamamladı. Play-off çeyrek final serisinde Türk Telekom’u 2-0, yarı finalde ise Pınar Karşıyaka’yı 3-0 ile geçerek final bileti aldı.

Öne Çıkanlar

  • Galatasaray'da Okan Buruk'tan Özür: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kutlamalar sebebiyle özür diledi ve Jose Mourinho'ya vurgu yaptı.
  • İsmail Kartal'dan Suudi Arabistan Cevabı: İsmail Kartal, Suudi Arabistan'dan gelen teklif ile ilgili "Gidip görüşeceğim" dedi.
Kaynak: Milliyet