Anadolu Otoyolu'nda Zincirleme Kaza: 6 Yaralı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli viyadükleri üzerinde gerçekleşen zincirleme trafik kazasında 4 otomobil çarpıştı ve 6 kişi yaralandı. Yaralılar, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli viyadükleri üzerinde meydana gelen kazada, Erkan Çam idaresindeki 42 AID 75 plakalı araç, Tahir Demirci yönetimindeki 34 LV 4063 plakalı araç, Erhan Şirin kontrolündeki 41 AJR 370 plakalı araç ve Şener Keser idaresindeki 41 ALB 884 plakalı araç birbirine çarptı.

Zincirleme trafik kazasında, sürücülerden Erhan Şirin ve Tahir Demirci ile araçlarda yolcu olarak bulunan Şükrü Demirel, Çiğdem İçten, Halit İçten ve Dilan Yalçın yaralandı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servislerine sevk etti.

Kaza nedeniyle İstanbul istikametine bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, olay yerindeki ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından normale döndü.(halk)

Editör: Haber Merkezi