Ankara'da Feci Kaza: 3 Ölü, 1 Bebek Ağır Yaralı

Mamak İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında Aynı Aileden 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Ankara'nın Mamak ilçesi, Lalahan Mahallesi'nde yaşanan feci bir trafik kazasında, otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi. Kazada 1.5 yaşındaki bir bebek ise ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, A.B. (53) tarafından kullanılan otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Otomobil, Lalahan Mahallesi'nde yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü A.B., M.B. (52) ve E.B. (31) adlı aile fertleri hayatını kaybetti.

Olayda ağır yaralanan ve hayati tehlikesi devam eden 2022 doğumlu erkek bebek ise hemen hastaneye sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaza yerine ulaşan yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatarak, kazanın neden ve nasıl gerçekleştiğini belirlemeye çalışıyor(NTV)

Editör: Haber Merkezi