Ankara'da bir hastanede yaşanan trajik olay, 91 yaşındaki Muharrem Demir'in sedyeden düşerek beyin kanaması geçirmesi sonucu hayatını kaybetmesiyle gündeme geldi. Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Demir, hastanenin ek binasındaki göz polikliniğine götürülürken sedyeden düşmüştü.

Olayın güvenlik kamerasına yansıması ve yaşananlar üzerine başlatılan soruşturma, olayın detaylarını gün yüzüne çıkardı. Hasta bakıcılar ve bir hemşirenin sedyeyi ayarlamaya çalıştığı sırada Muharrem Demir'in düşmesi, ihmal iddialarını beraberinde getirdi.

Muharrem Demir'in eşi Meliha Demir, olay anında yaşadıklarını anlatırken, "Sedyeye benzer bir hali yoktu. Ayar yapıyorlardı, biraz aşağı insin diye" şeklinde konuştu. Ayrıca, "Evet, ihmal çok. Sonradan o sedyeyi kaldırıp attılar. O sedye değişti, başka sedye geldi. O zaman o sedye olmasaydı keşke" ifadelerini kullanarak yaşanan durumu eleştirdi.

Eylem Tok için Türkiye'ye iade kararı çıktı! Eylem Tok için Türkiye'ye iade kararı çıktı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında güvenlik kamerası kayıtları da delil olarak inceleniyor.

Kaynak: BirGün