Seçil Erzan davasında iki yeni suçlama: Hapis cezası 275 yıla çıktı Seçil Erzan davasında iki yeni suçlama: Hapis cezası 275 yıla çıktı

Ankara'da tütün kaçakçılığı operasyonunda: 36 bin 800 makarna ve 54 kilo nargile kömürü ele geçirildi

Jandarma ekipleri tarafından Ankara'nın çeşitli ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirildi. Baskınlarda tonlarca sahte zeytinyağı ve çok miktarda tütün ürünü ele geçirildi.

Ankara'da kaçak tütün operasyonu: 36 bin 800 makarna ve 54 kilo nargile kömürü ele geçirildi

Ankara'nın çeşitli bölgelerinde kaçak nargile, tütün ve zeytinyağı üreten kişilere yönelik operasyonlar düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre S.Ç. Ankara'nın Çubuk ilçesinde. 4 Aralık'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, adı geçen şahsın kaçak nargile ve tütün ürünleri satışı yaptığı iddiasıyla şahsın ev ve iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda 36.800 dolu sigara kutusu, 200.000 boş sigara tüpü, 850 kilogram açık kırma tütün, 54 kilogram nargile kömürü, 1.602 boş çok amaçlı sigara kutusu, 3 adet e-sigara sarma makinesi ve 3 adet hava kompresörü elde edildi. ele geçirildi. Güney Carolina Adı geçen kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Ankara'da tütün kaçakçılığı operasyonunda: 36 bin 800 makarna ve 54 kilo nargile kömürü ele geçirildi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde H.A. çağ. Tespit edilen kişilerin nargile ve kaçak tütün ürünleri sattıklarını öğrenen ekipler, kişilerin işyerlerine operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda 722 kilogram nargile kömürü, 8 kilogram nargile tütünü, 16 kilogram tütün ve 4 bin 160 adet bütün makarna ele geçirildi. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Ankara'da tütün kaçakçılığı operasyonunda: 36 bin 800 makarna ve 54 kilo nargile kömürü ele geçirildi

Altındağ ilçesinde bir operasyon daha düzenlendi. MG. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ile Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kimliği tespit edilen şahsın taşeron olarak Aydın'a zeytinyağı sevk ettiğini ve bu ürünleri Ankara'da sattığını, şahsın evine operasyon düzenleyerek 3 Tonluk malzeme taşıdığını bildirdi. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 500 bin lira olan 445 lira ile satışa hazır kilogram sahte zeytinyağı ele geçirildi. Ekipler, ele geçirilen malzemeye el koyarak şüpheliyi gözaltına aldı.(haber global)

Editör: Haber Merkezi