Antalya-Moskova Uçuşunda Cinsel Taciz İddiasıyla Gözaltına Alınan Kadın

Antalya'dan Moskova'ya yapılan bir Pobeda Havayolları uçuşunda, 29 yaşındaki Valeria adlı bir kadın, yanındaki yolcuya cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Olay, uçağın havaalanına inmesinin ardından Vnukovo Havaalanı'nda meydana geldi. Polis, Valeria'yı tutuklarken, yolcular ve mürettebat alkışlarla polisin bu hızlı müdahalesini destekledi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, uçuş sırasında sarhoş olduğu iddia edilen Valeria, yanındaki erkek yolcuya cinsel tacizde bulunarak zorla oral seks girişiminde bulundu. Uyarılara rağmen elektronik sigara içtiği ve diğer yolcuları da rahatsız ettiği belirtildi.

Valeria'nın olayı örtbas etmek amacıyla uçuş ekibine rüşvet vermeye çalıştığı iddialar arasında yer alıyor. Ancak polisin hızlı ve etkili müdahalesiyle bu girişim başarısız oldu.

Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Konuyla ilgili olarak Pobeda Havayolları ve yetkililer henüz resmi bir açıklama yapmazken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Taciz mağduru olan yolcunun durumu ve olaya tanık olan diğer yolcuların ifadeleri, soruşturmanın odak noktasında bulunuyor.(Halk)

Editör: Haber Merkezi