Antalya'nın Alanya ilçesinde üç aracın karıştığı bir trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti ve biri bebek 4 kişi yaralandı.

Olay, Oğuzhan Yılmaz (22) idaresindeki 07 NCT 09 plakalı otomobilin sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerleri kırarak önce H.Ç. (27) idaresindeki 07 HYC 80 plakalı Ford Fiesta marka otomobile, ardından da B.S. (42) yönetimindeki 07 AED 873 plakalı hafif ticari araca çarpmasıyla meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada, 07 NCT 09 plakalı aracın sürücüsü Oğuzhan Yılmaz ve yanındaki Buse Karagül, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Ayrıca, 07 HYC 80 plakalı araçtaki sürücü H.Ç., aynı araçtaki T.Ç. (26) ve M.E.Ç. (1) adlı bebek ile 07 AED 873 plakalı hafif ticari araçtaki F.S. adlı yolcu yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Kazanın ardından polis ekipleri trafik akışını bir süre durdurarak, olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Ağır hasar gören iki araç çekicilerle yoldan kaldırılırken, kapatılan yolun daha sonra normale döndüğü aktarıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: Karar