Görev Başında Kalp Krizi Geçirerek Şehit Olan Polis Memuru Nazilli'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Görev Başında Kalp Krizi Geçirerek Şehit Olan Polis Memuru Nazilli'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kaza, Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Göksu Mahallesi'nde meydana geldi. Bisiklete binen Ahmet Üresin isimli vatandaş, yol kenarında çimlerin üzerinde bir ceset gördü.

Üresin durumu önce ailesine, ardından 112 acil servisine bildirdi.İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan incelemenin ardından 40'lı yaşlarındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Kimliğine dair herhangi bir belge bulunmayan kadının vücudunda herhangi bir temiz kesik veya darp izine rastlanmadığı belirlendi.

Olay yeri ve Savcılık tarafından yapılan incelemelerin ardından 2 gün önce hayatını kaybettiği tahmin edilen kadının cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi.

Cesedi bulan Ahmet Üresin, şunları söyledi: "Bisiklet sürerken yolun sağ tarafında bir ayak gördüm. Aile üyeme yol kenarında bir ayak gördüğümü söyledim. Akrabam baktı, kadın olduğunu söyledi ve durumu polise bildirdi.  Ayağının ucunu ve saçının bir kısmını görebiliyordunuz" dedi.

Kaynak: karar