Olay, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Merkezi ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine adrese hareket ettiğinde, 68 yaşındaki Türkan A.'nın cansız bedeniyle karşılaştı.

Abdüsselam A., evde bulunarak olay yerinde gözaltına alındı. İfadesinde, namaza gittiği caminin imamına, 2 gün önce Türkan A'yı İngiltere'ye gönderdiğini söylediği belirtildi. İmam, Abdüsselam A.'nın uzun süredir cami cemaati olduğunu ve geçen hafta kendisinin izinde olduğunda 2 gün boyunca camide kaldığını aktardı. Şahsın dün öğle saatlerinde bitkin ve telaşlı bir halde olduğunu ifade eden imam, Abdüsselam A.'nın yorgun olduğunu ve kendisinin de İngiltere'ye gideceğini söyleyip helallik istediğini belirtti.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez! "Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez!

Abdüsselam A. polis tarafından gözaltına alınırken, Türkan A.'nın cansız bedeni, Manavgat Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: BirGün