Antalya'da meydana gelen olay, Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi'nde bulunan bir market ve şarküteri dükkanında gerçekleşti. Saat 12.00 civarında CHP'nin seçim otobüsünden inen kişiler, dükkana broşür bıraktılar. Ancak iş yeri sahibi Sinan E., broşür bırakanları tersleyerek dükkandan çıkardı.

Ardından, dükkanda bulunan Ahmet B.'nin, iş yeri sahibinin tutumunu eleştirmesi üzerine aralarında bir tartışma başladı.

Denizli'de Elektrikli Isıtıcı Yangınında Bir Kişi Hayatını Kaybetti Denizli'de Elektrikli Isıtıcı Yangınında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Tartışma sırasında iş yeri sahibi Sinan E.'nin yeğenleri Haktan Faik Çoban ve Burak Devran Çoban da olay yerinde bulunuyordu. Tartışma kavgaya dönüştüğünde Sinan E., çekmecedeki tabancasını çıkararak tek el ateş etti. Bu ateş sonucunda çıkan mermi, Haktan Faik Çoban'ın karnından girip çıkarak kardeşi Burak Devran Çoban'ın karnına isabet etti.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, iş yeri sahibi Sinan E.'yi suç aleti olarak kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Broşür kavgası can aldı... Kardeşler tek mermiyle vuruldu

Sağlık ekipleri ise durumu ağır olan Haktan Faik Çoban'ı sedyeye alırken, diğer yaralı Burak Devran Çoban'ı ise ambulansla yakındaki özel bir hastaneye götürdü. Ne yazık ki, Haktan Faik Çoban hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaynak: Sözcü