"Rocky" ve "Predator" gibi filmlerle tanınan "The Mandalorian" televizyon dizisinin yıldızı usta oyuncu Carl Weathers, 76 yaşında hayatını kaybetti.

Ailesi, menajeri aracılığıyla bir açıklama yaparak Weathers'ın 1 Şubat'ta uykusunda huzur içinde öldüğünü duyurdu:

"Carl olağanüstü bir hayat yaşayan olağanüstü bir insandı. Onun sinemaya, televizyona, sanata ve spora yaptığı katkılar silinmez bir iz bıraktı ve dünya çapında ve nesiller boyunca tanınacak. Sevgili bir kardeş, baba, büyükbaba ve arkadaştı.”

Netanyahu Hamas'ın Ateşkes Önerisine İlişkin Açıklamalarda Bulundu Netanyahu Hamas'ın Ateşkes Önerisine İlişkin Açıklamalarda Bulundu


İlk dört Rocky filminde Sylvester Stallone ile birlikte kamera karşısına geçen ve Rocky'nin rakibi Apollo Creed'i canlandıran Carl Weathers, 1960'lı yıllarda üniversite futbol yıldızı olduktan sonra küçük rollerde oyunculuğa başladı ve ardından 1970'lerin başında profesyonel kariyeri sona erdi. "blaxistismar" filmleriyle başladı. Gösteriye ilişkin duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Dedikleri gibi böcek beni ısırdı. Sahnedekiler güzel esprilere gülüyor ve sonunda alkışlıyor; Çok bulaşıcıdır. "Bu virüs bir kez içinize girdiğinde, onu bırakmak çok zordur."

Stallone'un yanında Rocky'yle ilk çıkışını yapan usta oyuncu, boksör oynamanın zorluklarını şöyle anlattı: “Sette dayak yememek zordu. Birbirimize kasıtlı olarak saldırdığımız zamanlar oldu. Her zaman Sly'ye vurursam, ona yumruk atarsam bana zarar verebileceğinden korkuyordum. Sanırım o da aynı durumdaydı."

1987'de bir başka aksiyon yıldızı Arnold Schwarzenegger'le birlikte "Predator" filminde rol aldı. 1988 yılında oldukça hayran kitlesi kazanan "Action Jackson" filminde rol aldı. 90'lı yıllarda "Gilmore Girls"te Adam Sandler'la birlikte rol aldı, Arrested Development'ta oyunculuk koçu olarak çalıştı ve Oyuncak Hikayesi 4'te Combat Carl'ı seslendirdi.

Carl Weathers'ın ölümünden sonra Adam Sandler X'te şunu yazdı: O gerçekten harika bir adam. Harika baba. Harika aktör. O harika bir atlet. Çok zeki. Çok komik. Cehennem kadar sadık. Çocuklarını her şeyden çok seviyordu. Ne adam ama!! Herkes onu severdi. Eşim ve ben onu her gördüğümüzde onunla harika vakit geçirdik. Ailesine olan sevgileriyle Carl her zaman gerçek bir efsane olarak hatırlanacak."

(karar)

Kaynak: karar