Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden kötü haber geldi Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden kötü haber geldi

Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddia konusu olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, haftalardır Türkiye gündeminin ilk sıralarından düşmüyor.

Son olarak başsavcılık, ailenin tüm mal varlığına el konulduğunu söylemişti. 

Polat ailesiniden sonra haksız kazanç elde ettiği ve yasa dışı yollarla para kazandığı şüphesi üzerinde durulan fenomen Nez Demir'in de mal varlığına el konuldu. Polat'ın eski ortağı ve bir zamanlar yakın arkadaşı olan Nez Demir, her ne kadar konuyla ilgisi olmadığını açıklasada, o da artık yakın bir şekilde inceleme altında. 

ARKADAŞ KURBANIYMIŞ

 Nez Demir, sosyal medya üstünden "Eski dost kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen kişilerle bir ilgisi yok, 3 yıl öncesinde olan ortaklıkta da bir sorun yoktu. Devlet de diyor ki inceleme bitene kadar önlemi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Gelirim yok, el koyulacak bir servetim yok, böyle şeylerin içinde olmak bile gurur kırıcı benim için. Ben bu soruşturmanın herkesten daha çok hızlı sonuç almasını istiyorum. Bana önlem geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum... Bütün yetkililerden de rica ediyorum, beni nezarete da alabilirler, ifadeye de çağırabilirler, koşa koşa hemen gelirim lütfen" açıklamasını yaptı.

Önlem sebebiyle parasını kullanamadığını söyleyerek üzülen Demir, sürecin sonlanmasını istediğini söyledi. 

Şimdi herkes, standart hayatlar yaşarken bir anda zenginleşen ve şatafatlarını her fırsatta sosyal medya hesabından paylaşmayı unutmayan fenomenlere ne olacağını merakla bekliyor. (haber global)

Editör: Haber Merkezi