Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Yeniçamlıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi.

Görünüşe göre B.S. Tıraş olmak için kuaföre gitti. (17) içeride beklerken motosikletli bir kişinin saldırısına uğradı. Kuaför salonunda kurşunların hedefi olan B.S. Bacağından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağından yaralanan B.S.'yi ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri güvenlik önlemi alarak olay yerinde inceleme yaptı. Polis, saldırının şüphelisini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü


Silah sesini duyunca olay yerine gelen Güngör Tığ, şunları söyledi: "Burada gençler birbirlerine ateş etti, bir kişi de yaralandı. Bunu yapan kişi genç bir adamdı. Duyduğuma göre bacağından yaralanmış. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri burada ve gerekli tedbirleri alıyor" dedi.


SALDIRI ANI KAMERADA

Kuaförde bulunan B.S.'nin vurulduğu anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Saldırıyı gerçekleştiren motosikletli kişinin kaza öncesinde defalarca kuaförün önünden geçtiği ve kuaförü kontrol ettiği görüldü. Şüpheli, son ziyaretlerinde kuaföre silah doğrultup ateş açtı.

Şüphelinin hızla olay yerinden kaçtığı görülse de görüntülerde olayda yaralanan B.S.'nin ambulansa kaldırıldığı anlar da görülüyor.

Kaynak: CUMHURİYET