Athena grubunun solistliğini üstlenen Gökhan Özoğuz, oyunculuk kariyerine bir yenisini ekliyor. Daha önce birçok projede başarılı performanslarıyla dikkat çeken Özoğuz, bu kez "Kardeş Takımı" adlı çocuk macera filminde kızı Ayşe ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Türkiye'nin sevilen şarkıcısı Gökhan Özoğuz, yapımcılığını CJ ENM, Medyapım ve Ay Yapım'ın üstlendiği "Kardeş Takımı" filminde kızı Ayşe ile birlikte başrolde yer alacak.

Film, dört kardeşin anne ve babalarının kaçırılması sonucu özel ajan olmaya karar vermelerini ve bu macera dolu serüvende Gökhan ve Ayşe ile tanışmalarını konu alıyor.

Gökhan Özoğuz, Kızı Ayşe ile ilk kez filmde rol alacak

Erkan Yola'nın cenaze töreni yapılacak Erkan Yola'nın cenaze töreni yapılacak

Filmin kadrosunda Gökhan Özoğuz ve Ayşe Özoğuz'un yanı sıra Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya, Gece Işık Demirel, Mert Denizmen, Melis İşiten, Gülhan Tekin ve Yekta Kopan gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

"Kardeş Takımı" filminin, çocukların aile bağlarını, dostluğu ve macerayı keşfettikleri eğlenceli bir yapım olması bekleniyor. Gökhan Özoğuz ve kızı Ayşe'nin bu özel projede bir araya gelmesi, sinemaseverler tarafından merakla bekleniyo.

Kaynak: haberler.com