Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında Firuzköy ilçesi Hasan Önal Caddesi üzerinde bulunan bir barın önünde meydana geldi. Neslihan Ö. (44), erkek arkadaşı Ayhan B. (40) ve eski eşi Mehmet Karakoç (52) barın önüne geldi.

Burada bir süre kaldıktan sonra Ayhan B. Eski eşi Mehmet Karakoç ile arasında tartışma çıktı. İkili arasında çıkan kavgada Mehmet Karakoç, Ayhan B.'yi bıçakla yaraladı. Ayhan B. belinden silahını çekerek Mehmet Karakoç'u vurdu.

Özgür Özel'den şehit Astsubay Göçmen için taziye mesajı! Özgür Özel'den şehit Astsubay Göçmen için taziye mesajı!

Daha sonra Ayhan B. ve Neslihan O. olay yerinden ayrıldı. Ağır yaralanan Mehmet Karakoç, Avcılar'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Mehmet Karakoç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kısa sürede Ayhan B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Neslihan Ö., hafif yaralandı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürdüler. Elinden hafif yaralanan Ayhan B., İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan sonra polise götürüldü.

Ancak ifadesi alınan Neslihan O.'nun, 18 Ocak'ta sevgilisi Ayhan B.'nin kendisini öldürmekle tehdit ettiğini bildirerek polise başvurduğu ancak aramalara rağmen adamın bulunamadığı öğrenildi. . bu kişi. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

(haber global)

Editör: DS Haber