Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak? Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak?

AVM'de bağırdı Armağan Çağlayan'ın açıklama

Şişli'de bir alışveriş merkezinde kozmetik firmasının çalışanına bağıran Armağan Çağlayan'dan açıklama geldi. Olayın nasıl yaşandığını paylaşan Çağlayan, kendisi ile sebepsiz tartışmadığını söyledi.

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, gösteriyi çekmek için geldiği Şişli'deki alışveriş merkezinde kozmetik firmasının çalışanlarıyla tartıştı. Görüntülerde çalışanlara bağırdığı görülen Çağlayan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Çağlayan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Ben deli değilim. Elbette kendimle boşuna tartışmadım." İşte böyleydi. Gösteri nedeniyle o alışveriş merkezindeydim. Yemekhaneye gitmek için yürüyen merdivene doğru yöneldiğimde bir bayan bana "Armağan Çağlayan", ardından "Çağlayan Armağan", "Şşşt bana bak Armağan" diye bağırdı. İlk başta kayıtsız kaldım. Daha sonra çığlıklar devam etti. Sonra döndüm ve “Böyle bağırmak ayıp değil mi?” dedim. "Beni nereye koyuyorlar?" Bağırdım. Ben de platformun önüne gittim ve bayana kimseye böyle bağırmadığını ve kimseye bağırmadığını bağırdım. Bunun üzerine bayan şöyle dedi: "Ben bir Armağan Çağlayan'a daha bağırdım, tek Armağan Çağlayan sen misin?" Bana aptal muamelesi yaptıkları için tartışma daha da kızıştı. Durum bu. Daha sonra çığlıkları duyan AVM'nin güvenlik görevlileri geldi. "Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim."(karar)

Editör: Haber Merkezi