Son dakika... İYİ Parti Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu Son dakika... İYİ Parti Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında çeşitli konulara değindi.

Bahçeli, konuşmasında Anayasa Mahkemesi ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik eleştirilerde bulundu. Ayrıca, taksici Oğuz Erge'yi öldüren katil zanlısının vatandaşlıktan çıkarılmasını talep etti.

İnci Taneleri dizisindeki "Dilber" karakterine ilişkin olarak Bahçeli, bu karakteri "komplo emaresi" olarak yorumladı. Ayrıca, Gazilerle ilgili skeci eleştirilere konu olan Güldür Güldür ekibini de sert bir dille eleştirdi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan bazı başlıklar şu şekilde:

  • "Bir mizah programındaki soytarıların kahraman gazilerimize şerefsizce saldırısı, Alper Gezeravcı kardeşimizin uzaya gittiği şu dönemde bir dizi vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır."

  • "Taksi şoförümüzü katleden alçaklığın cezasını çekmekle birlikte vatandaşlıktan çıkartılması hayat boyunca rezil ve rüsva şekilde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir."

  • "Mahalli idareler seçimlerine 54 gün kala sizlerleyiz. Kalbimiz Manisa ile bir çarpıyor. 31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, Manisa'mıza, milli birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum."

  • "Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin almış olduğu kararın okunması bir anayasal çelişkinin mahsulü değil bilakis anayasal bir zorunluluktur."

Bahçeli'nin bu açıklamaları, gündemdeki tartışmaları ve siyasi konuları yeniden gündeme getirdi. (Karar)

Editör: DS Haber