Seçil Erzan Hakkında Yeni İddianame: Mağdur Sayısı 26'ya İstenen Ceza 275 Yıla Yükseldi Seçil Erzan Hakkında Yeni İddianame: Mağdur Sayısı 26'ya İstenen Ceza 275 Yıla Yükseldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın düzenlenen resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, sosyal medya platformu "X" hala Türkiye'de temsilci atamadığı için yeni yaptırımların gündemde olduğunu belirtti.

Uraloğlu, yaptığı açıklamada, "Hala 'X' Türkiye'ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamı da gündemimizde" şeklinde konuştu.

"Sosyal Medya Devi 'X' Temsilci Atamazsa Yeni Yaptırımlar Gündemde"

Türkiye'deki reklam yasağının devam ettiğini ve temsilci atama konusundaki görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Uraloğlu, ek yaptırımların da değerlendirilebileceğini ifade etti.

Sosyal medya platformu "X" Türkiye'de temsilci açması yönünde uyarılmış ve temsilcilik açılana kadar platforma Türkiye'de reklam yasağı getirilmişti. Ancak "X" henüz bu talebi yerine getirmediği için yeni yaptırımların gündemde olduğu belirtildi.

Kaynak: milliyet