Balıkesir Havran'da Otomobil-Traktör Çarpışması: 1 Ölü, 5 Yaralı

Havran ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile traktör çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede

Olay, Balıkesir-Edremit kara yolu Kocadağ kavşağında gerçekleşti. Hüseyin Efe'nin (37) kullandığı 35 AC 735 plakalı otomobil ile Raşit Küçükbaş'ın (68) idaresindeki 10 KC 458 plakalı traktör çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, zeytin bahçesine devrildi.

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Kazada yaralanan 5 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Burhaniye Devlet Hastanesi ve Edremit Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Gülsüm Küçükbaş, Edremit Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavileri devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi