Güzelliği ve rol aldığı filmlerle Yeşilçam'a damga vuran Afrodit lakabıyla tanınan Banu Alkan, 2 yıldır birlikte olduğu Kemal Yıldız ile evlendiğini duyurdu.

"KEMAL'İ TANIMASAYDIM DÜNYADAN BİR ERKEK GÖRMEDEN GÖÇÜP GİDECEKTİM"

Evrim Akın'la birlikte Ev Turu programına evinin kapılarını açan Banu Alkan, sevgilisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Yıldız'la nasıl tanıştıklarını anlatan Alkan, şöyle konuştu: "Kemal beni çok kıskanıyor. Dekolteye kızmaz çünkü çok medeni. 2 yıldır birlikteyiz. Bebek'te bir restoranda otururken gelip yanıma oturmak istedi. Önce cesaretine çok şaşırdım sonra yakışıklılığını görünce kabul ettim. Ben pısırık adam sevmem. Kemal'i tanımasaydım bu dünyadan gerçek bir erkek tanımadan göçüp gitmiş olacaktım” dedi.

Sandık Kokusu'nda şok ayrılık Sandık Kokusu'nda şok ayrılık

"EVLENİYORUZ, DÜĞÜN YAPACAĞIZ"

Sessizce Kemal Yıldız'la evleneceğini açıklayan Banu Alkan, parmağındaki nikah yüzüğünü göstererek, "Evlendik, düğünü sonra yapacağız. Bunu da ilk kez buradan duyurmuş olayım. Sonra Paris'e gider bir düğün daha yaparız" dedi.

Parlak ve kabarık bir gelinliğin videosunu Instagram hesabında paylaşan Banu Alkan, "Gelinliğimin modelini beğendiniz mi?" diye sordu.

Kaynak: HABERLER.COM