UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile Porto arasında oynanan müsabakada tuvalet olayı yaşandı. Barcelona'nın genç futbolcusu olarak bilinen Lamine Yamal, maçın 70. dakikasında tuvalete gitmek için sahayı terk etti ve bir daha geri dönmedi. Bu olay, futbol sahalarında oldukça ender görülen bir durumdu ve Barcelona bu zamanda 10 dakika boyunca 10 kişi oynamak durumudna kaldı.

TUVALETE GİTMEK İÇİN GİTTİ, GERİ DÖNMEDİ

Lamine Yamal, "Yeni Messi" olarak isimlendirilen bir yetenek olarak büyük ümitlerle sahaya çıkmıştı. Fakat maçın 70. dakikasında tuvalete gitmesi gerekti ve soyunma odasına doğru yola koyuldu. Teknik direktör Xavi, oyuncusuna hemen geri dönmesini söyledi, fakat aradan geçen 10 dakika boyunca Yamal geri dönemedi.

Barcelona'nın galibiyeti, İlkay Gündoğan'ın asistiyle 45+1. dakikada Ferran Torres'ün fileleri havalandırdığı golle geldi. Ev sahibi Porto ise maç süresince gol sevinci yaşayamadı ve 3 puanla ikinci sırada kaldı. Katalan takımı ise 6 puanla zirvedeki yerini sağlama aldı.

SEBEBİ HASTALIK ÇIKTI

Bülent Uygun: Hakem Taraf Tutarak Takdir Haklarını Kullandı Bülent Uygun: Hakem Taraf Tutarak Takdir Haklarını Kullandı

Teknik patron Xavi, maçın ardından verdiği röpörtajda Yamal'ın hastalandığını ve oyun durunca tuvalete gitmek istediğini belirtti. Fakat oyuncunun geri dönmemesi üzerine 80. dakikada Marcos Alonso'yu oyuna aldı.

16 yaşındaki Lamine Yamal, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk 11'de başlayan en genç oyuncu olarak tarihe ismini yazdırdı.. Bu olay, futbol dünyasında ender görülen bir durum olarak kayıtlara geçti. Barcelona'nın genç yeteneğinin sağlık durumu ise merak konusu oldu. (karar)

Editör: Haber Merkezi