"Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez! "Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez!

İstanbul'un Başakşehir İlçesi Bahçeşehir Birinci Kısım Mahallesi Doğa Park Caddesi'nde saat 00.40 sıralarında saldırı gerçekleşti. Kar maskeli iki şüpheli, gizli plakalı bir motosikletle gelerek Hint restoranı ve bitişikteki işyerlerinin önüne el bombası attı. El bombasının patlaması sonucu iş yerlerinin camları kırıldı.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen TEM, bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri, önlem alarak çevrede inceleme yaptı. Yapılan incelemede patlamaya neden olan cismin savunma amaçlı el bombası olduğu belirlendi. Ekipler, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan şüphelinin el bombasını attığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, olay yerine gelen şüphelilerden birinin bombayı attıktan sonra kaçtığı ve o sırada bombanın patladığı görülüyor.

Kaynak: karar