18 Mayıs Cumartesi günü, Ataköy 2. Kısım'da gerçekleşen hırsızlık olayında, Doğan Can Aktaş ve ailesi Zonguldak'a ziyaret için gitmişti. Evde kimsenin olmadığı bir sırada, 4 kadın hırsız evlerine girerek ziynet eşyalarını çaldı. Hırsızlık anları, evde bulunan güvenlik kameralarına kaydedildi.

Doğan Can Aktaş, hırsızların evlerine girmesinin ardından hemen İstanbul'a döndüklerini belirtti. Polis ekipleri olayın ardından hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Aktaş, hırsızların sakin tavırlarla eve girdiğini ve doğrudan yatak odasına yöneldiklerini ifade etti. Hırsızların şifonyeri boşalttıktan sonra, kameraları fark etmeleri üzerine yatak odasından çıktıklarını ve başka yerlere bakmadıklarını dile getirdi.

Olayın ardından bölgede hırsızlık vakalarının arttığını belirten Aktaş, güvenlik önlemleri alacaklarını ve alarm sistemini kuracaklarını söyledi.

Mehmet Şimşek'ten Uyarı! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor Mehmet Şimşek'ten Uyarı! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Olaya tanık olan komşu Alena Sar da bölgenin eskiden güvenliğiyle bilindiğini ancak son zamanlarda hırsızlık vakalarının arttığını ifade etti. Apartmanın polis merkezine yakın olduğunu ve bölgenin genellikle güvenli olduğunu vurguladı.

Editör: DS Haber