Yurt dışında çalışma imkanı arayanların fırsat ayağına geldi. Birçok meslek grubu tarafından meslek alımları başladı. Paylaşılan ilanlar ile beraber binlerce garson, inşaat ustası, aşçı, garson ve temizlikçi aranıyor. İş ilanları ile beraber yurt dışı hayali kuranlar gerçekleştiriyor.

YURT DIŞINDA ÇALIŞACAK KİŞİLER ARANIYOR

İsrail'de Halk Sokağa Döküldü! Netanyahu'yu İstifaya Davet Etti İsrail'de Halk Sokağa Döküldü! Netanyahu'yu İstifaya Davet Etti

Euro ile ücret almak isteyenlere, yurt dışında çalışma imkanı sunuluyor. Şartların zorlamadığı ilanlarda başvuru yapan yurttaşlar kabul edilmesi halinde yurt dışı biletini kazanıyor. Belçika tarafından duyurulan işçi alım ilanları ile onlarca garson, inşaat ustası, aşçı, garson ve temizlikçi çalışan aranıyor.

İlan ayrıntılarının paylaşılmasıyla beraber haberimizin devamında şartlar ve istekleriyle başvurular açıklandı.

AŞÇI İŞ İLANI

Belçika'nın Flandre bölgesinde yaşayan aşçı aranıyor. Lokantada çalışmak için Belçika ve Dünya mutfağına özgü yemeklere hakim olması gerekiyor. İş şartlarına göre, en az 4 sene iş deneyimi olması, gıda hijyeni ve temizliğe önem vermesi gerekiyor. Mutfak malzemelerini etkili bir şekilde kullanılabilen disiplinli ve özverili aşçılar başvuru yapabilir. .(karar)

Editör: Haber Merkezi