Beşiktaş Camiası, Suat Taştan'a Son Görevini Gerçekleştirdi

Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzeni İdari Menajeri ve eski futbolcu Suat Taştan'ın vefatının ardından, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen duygusal bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Suat Taştan için Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen cenaze törenine, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beşiktaş alt yaş gruplarından futbolcular ve antrenörler de katıldı.

Taştan'ın stadyumda yapılan törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedildi.

Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi! Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi!

Başkan Çebi, düzenlenen törende Taştan’ın ailesine ve sevdiklerine sabır dileyerek, "Çok nezih ve kibar insandı. Nezaketine hayrandım. Hastalığının her döneminde bile çalışmaktan geri kalmadı. O iyi bir Beşiktaşlıydı. İyi bir sporcuydu. Camiamıza örnek olabilecek bu insanları ebediyete yolcu ettikten sonra camiamızın gelecek nesilleri ve çocuklarına iyi anlatabilmek biz yaşayan Beşiktaşlıların görevi olması lazım. Önce ailesine sabır diliyorum, tüm Beşiktaş camiasına sabır diliyorum. Nur içinde yatsın. İyi hatırlayalım, hatırladıkça da kendisine duamızı yapalım ve bu değerli insanları çocuklarımıza, gelecekte Beşiktaşlı doğacaklara hep anımsatalım. Anımsatacak düzeni ve tedbiri biz yöneticiler olarak taşıyalım ve devam ettirelim. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş camiası, Suat Taştan'ın vefatıyla bir değerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, onun spora ve kulübe olan katkılarını daima hatırlayacak. Nur içinde yatsın.(Karar)

Editör: Haber Merkezi