Futbol takımının durumuyla ilgili olarak, son oynanan maçta gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu belirten Arat, Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarlarına kendilerini affettireceklerini ifade etti. Transferlerden memnuniyetini de dile getiren Arat, altyapıdan gelen genç oyuncuların takıma katkı sağladığını söyledi.

Teknik direktör konusunda ise Serdar Topraktepe'nin başarılı olması için odaklandıklarını ifade eden Arat, antrenör arayışlarının devam ettiğini ve kararı Serdar Topraktepe'nin performansına göre vereceklerini belirtti. Transfer çalışmalarının da kampa gitmeden önce tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Carlo Ancelotti Arda Güler için "Maçta başarılıydı." dedi Carlo Ancelotti Arda Güler için "Maçta başarılıydı." dedi

Vincent Aboubakar'ın geleceğiyle ilgili soruya cevap veren Arat, Aboubakar'ın çalışmalarından memnun olduklarını ve gelecek planlamasıyla ilgili kararlarını hocayla birlikte vereceklerini ifade etti.

Basketbol takımının Avrupa Ligi hayalinin devam ettiğini belirten Arat, hala wildcard bekleme listesinde olduklarını ve gelecek yıl mutlaka Avrupa Ligi'nde olmak istediklerini dile getirdi. Ayrıca, voleybol takımında gerçekleştirilen transferlere de değinen Arat, kadın hentbol takımı kurma fikrini de ifade etti.

Kaynak: AA