Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: 'Önemli bir galibiyet aldık'

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir FK ile oynanan maçın ardından takımının performansını değerlendirerek, kazandıkları galibiyetin önemine vurgu yaptı. Çalımbay, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında oyuncuların durumu, hakem kararları ve gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, "Takımımızın gidişatı iyi değildi ve bugün kazanmamız gerekiyordu. Benim için de takım için de önemli bir galibiyet aldık. Takım üzerindeki karamsarlığı atlatmak için gerekli bir galibiyetti. Büyütecek bir şey yok, sadece 1 maç kazandık. Taraftarımızın da desteği ile aldığımız bu galibiyetten dolayı mutluyuz" dedi.

Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi! Volkan Demirel'in Hatayspor'daki dönemi sona erdi!

Maçın zorlu geçtiğini belirten Çalımbay, oyuncuların çaba sarf ettiğini ve taraftarın desteğiyle galibiyeti elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, takımın genel performansını geliştirmek adına önemli adımlar atmaya hazır olduklarını ifade etti.

Bahtiyar Zaynutdinov'un yaşadığı sakatlık hakkında konuşan Çalımbay, "Zaynutdinov'un pozisyonunda 'Hakem faul yok' dedi. Bahtiyar'ın gözünün altı kanadı ve gözüne de geldi. Sanırım burnuna da bir darbe aldı ve burnu kırıldı. Büyük bir ihtimalle ameliyat edilecek. Sıkıntılı anlar yaşandı" açıklamasında bulundu.

Takımın önemli isimlerinden Ante Rebic'in performansını değerlendiren Çalımbay, "Rebic'in potansiyeli tartışılmaz ama formunu daha da yükseğe çıkarmamız gerekiyor. Çok daha iyi işler yapabilecek potansiyelde, özel bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Son olarak, hakemlerle ilgili bir soruya yanıt veren Çalımbay, "Hakemler ile ilgili her sezon sorunlar çıkıyor. Ben hakemlerimizin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Yabancı hakem konusuna katılmıyorum. Biz bize yeteriz. Bu konuyu Türk hakemler ile çözebiliriz" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay, oyuncularını dinlendirip çalışmalarını sürdürerek, önlerindeki maçlara odaklanacaklarını ve takımın genel performansını artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi