Galatasaray'ın odak noktasındaki Richard Rios'un değeri 76 milyon sterlin! Galatasaray'ın odak noktasındaki Richard Rios'un değeri 76 milyon sterlin!

Beşiktaş yılın transferini tamamladı! 41 milyon euroluk süperstar imza attı: 160 gol, 41 asist


Devre arasında bulacağı takviyelerle şampiyonluk yarışına katkı sağlamak isteyen Beşiktaş, 41 milyon euroluk süperstarı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.


Pazar günkü seçimlerle yeni başkanını seçen Beşiktaş için sıcak günler yaşanıyor. Bu sezon Scudetto yarışının başrol oyuncusu Juventus takımı, kış transfer döneminde tarihi bir operasyonu tamamlamaya kararlı.


Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan Beşiktaş, 11 Ocak'ta açılacak kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Hasan Arat yönetimindeki devre arasında getireceği takviyelerle şampiyonluk yarışına ortak olmayı hedefleyen Beşiktaş, 41 milyon euroluk süper yılı zor durumda bırakıyor.


Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar liderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı ekip, gol rekorunu güçlendirmek için yola çıktı.


TARİHSEL HAREKET

Fanatik'in haberine göre; Brezilyalı süperstar Talisca'nın Beşiktaş'a transferi için Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, oyuncu transferlerinde öncelik konusunda prensip anlaşmasına vardığı Suudi ekibi Al-Nassr Başkanı Musalli Al-Muammar ile görüşecek. Süperstarı takıma getirmek için harekete geçin.


2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen forvet, siyah-beyazlı formayla 80 maça çıktı ve 37 gol, 14 asistle takımına katkı sağladı.


Talisca Şampiyonlar Ligi'nde rekorun peşinde


Şu anki piyasa değeri 15 milyon euro olan 29 yaşındaki süperstarın Beşiktaş'a dönmek isteyebileceği öne sürüldü. Futbol kariyeri boyunca 332 maça çıkan forvet, bu maçlarda 160 gol, 41 asist kaydetti. Şampiyona bugüne kadar bonservis bedeli olarak toplam 41 milyon euro ödendi.(karar)

Editör: Haber Merkezi