İstanbul Beşiktaş'ta yer alan bir eğlence merkezinde meydana gelen yangında 15 kişi hayatını kaybetti, 6'sı ağır olmak üzere 15 kişi de yaralandı. Yangın, Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gündoğdu Sokak'ta bulunan 16 katlı bir binanın altında bulunan eğlence merkezinde çıktı.

Olayın ardından itfaiye, sağlık ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etmek üzere sevk edildi. Toplam 31 araç ve 86 personel ile yangına müdahale edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangınla ilgili olarak İçişleri Bakanını telefonla arayarak bilgi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da olay yerine giderek açıklama yaptı.

MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangının tadilat kaynaklı olduğu belirtildi. Vali Davut Gül, yangında 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 6'sı ağır olmak üzere 15 kişinin yaralandığını duyurdu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam etmektedir

Kaynak: Gazete Duvar