Türkiye Futbol Federasyonu Seçim Açıklaması: Avrupa Futbol Şampiyonası Öncesi Görev Süreleri Devam Edecek Türkiye Futbol Federasyonu Seçim Açıklaması: Avrupa Futbol Şampiyonası Öncesi Görev Süreleri Devam Edecek

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, sakat ve milli oyuncuların eksikliğiyle çalışmalarını sürdürdü.

Antrenman öncesinde teknik direktör Rıza Çalımbay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, öğrencilerin oldukça iyi olduklarını belirterek, "Çalışmalarımız çok iyi ve verimli geçiyor. Hem dinlenme süreci hem de önceki galibiyet sonrasında takımda bir rahatlama var. Şu anda herhangi bir sorun yok. Bugün çift antrenman yapıldı. Sabah antrenmanı da oldukça başarılı geçti. Elbette eksiklerimiz var." var; hem milli takıma giden 8 oyuncumuzun yokluğu hem de sakatlıklarımız var. bırakmaktan işe odaklanıyoruz" dedi.

Çalımbay, milli arada Antalya'da kamp yapmayı planladıklarını ancak oyuncuların istekleri üzerine bu planın iptal edildiğini belirtti. "Oyuncuların artışları vardı, bir gerginlik vardı belki. Bir kriz dönemi sürüyor. O dönemde gerilmiş olabilirler, aileleriyle az görüşmüş olabilirler. Çocukların isteklerine saygı gösteririz. Eğer isteseydik, ısrarla giderdik. Ama ben böyle yapmayı tercih ediyordu. Ne olursa olsun oyuncularla birlikte olacağız. her şey takıma zarar verecek şeyler olacak.Her isteği kabul edilemiyor, önemli olan takımının işleridir.Onlar aileleriyle birlikte huzura ihtiyaç duyduklarını söylediler ve biz de kabul ettik.Zaten kampa gitsek de kısa bir süre kalacaktık.Ama iyi ki bu şekilde karar aldık.Şu anda. Oldukça keyifli bir şekilde çalışıyoruz.Pazar günü Sakarya'da Sakaryaspor ile bir hazırlık maçımız var.İkinci bir maç daha yapmayı planlamıştık, ancak sakat oyuncu uzakta fazlalığı ve milli takım çağrıları devam ediyordu onu iptal etmişti. herhangi bir sıkıntı yok" şeklinde konuştu.

“ABOUBAKAR VE CENK’İN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇTA OYNAYACAKLARINA İNANIYORUZ”

Rıza Çalımbay, takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi vererek, "Hem Aboubakar hem de Cenk, devam ediyorlar. Zaynutdinov için doktorlar, 'maskeyle oynayabilir' dedi. Diğer türlü oynayamaz dediler. Bu durum bir sakatlık oldu. Belki de en iyi performanslarından birini sergiliyiceklerdi. Ne yazık ki böyle bir durumla karşılaştık ve bu sebeple maç kaybettik. Ancak yapacak bir şey yok. Umuyoruz ki en kısa sürede geri dönerler. Aboubakar ve Cenk'in maçta oynayabileceklerini düşünüyoruz.(haber global)

Editör: Haber Merkezi