Beşiktaş'ın yaptığı şu ifadelerle yer aldı:

Galatasaray Taraftarları Derbi Öncesi Florya'da Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi Galatasaray Taraftarları Derbi Öncesi Florya'da Coşkulu Bir Buluşma Gerçekleştirdi

“Futbolcumuz Vincent Aboubakar ile ilgili bugün basında çıkan iddiaların ardından açıklama yapması gerektiği duyuldu. Aboubakar'ın ileride ödeme asıl talebi olması ve bu talebin yerine getirilmemesi nedeniyle formayı giyemeyeceği yönündeki iddialar olmadan.

Aboubakar'ın Aboubakar'ın son dört maçında forma giyememesinin tek nedeni sakatlığıydı. Kulübümüzün tüm oyuncuları, antrenör kadrosu ve oyuncuları için para yatırma zamanında ve düzenli olarak yapılmaktadır.

Ayrıca oyuncularımıza, antrenör kadromuza ve kadromuza gerek duyulması halinde kulübümüzün fonlarından avans ödemesi yapılacaktır. Bu durumda, Aboubakar'ın talebi üzerine, eyalet taksitleri mahsup etmek için birkaç ay toplu bir meblağ aldı.

Dava yeni değil ama birkaç ay öncesine dayanıyor. Oyuncunun acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kulübe olan borcunun kaydedilmesi ve oyuncunun güvenliğinin göz önünde bulundurularak iadesi yapıldı. fazla miktarda bu miktar çok da büyük değil.

Sağlık Konseyimiz Koordinatörümüz Tekin Kerem Ülkü'nün Vincent Aboubakar'ın sağlık durumuyla ilgili basın açıklaması şöyle: “Oyuncumuz Vincent Aboubakar, maç öncesi ısınma sırasında sağ uyunuzun arkasında ağrı hissediyor.

Bodo/Glimt oynadı, Altunizade Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan MR taramasında hamstring kaslarında (uyluk kasları) gerginlik ve kanama olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun sakatlığının tedavisi sağlık ekibi tarafından devam ediyor."

BURAK YILMAZ'A NE DEDİ?

Burak Yılmaz, Aboubakar ile ilgili şu açıklamayı yayınladı: "Araştırma sırasında Kamerunlu saldırganımızın 4 ay içerisinde borcunu bloke ettiğimizi bildirdi. Ödeme yapılmazsa acıların geçmeyeceğini bildirdi. Yapmak, bilime engel olmak istemiyorum, bu işi Beşiktaş yönetimine bırakıyorum... » (habertürk)

Editör: Haber Merkezi