Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı! Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı!

Mondihome Kayserispor, Alanyaspor'u Devirerek Çıkışını Sürdürmeye Hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Mondihome Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazıt, Alanyaspor'u mağlup ederek takımlarının çıkışını sürdürmek istediklerini ifade etti. Bayazıt, yeni teknik direktörleriyle uyum sağladıklarını ve son maçlarda iyi bir performans sergilediklerini belirtti. Ayrıca, kendi kariyer hedeflerini Avrupa'da oynamak ve milli takımda yer almak olarak açıkladı.

Mondihome Kayserispor'un genç yeteneği Bilal Bayazıt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör değişikliğinin ardından takımlarının hızlı bir şekilde yeni hocaya alıştığını ve son maçlarda iyi bir performans sergilediklerini vurguladı. Bayazıt, takımın yeni teknik direktörünün isteklerine uyum sağlama konusundaki çabalarının olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. Bu başarının devam etmesini umut ettiklerini dile getirdi.

Bilal Bayazıt, kendi kariyeriyle ilgili olarak da hedeflerini paylaştı. Genç kaleci, Avrupa'da oynamak ve milli takım formasını giymek gibi büyük hedeflere sahip olduğunu ifade etti. Ancak bu hedeflere ulaşmak için sabırla çalışmayı sürdürdüğünü belirtti.

Milli takım hayalini de paylaşan Bilal Bayazıt, yeni milli takım teknik direktörünün stilini tanımadığını ve bu nedenle aceleci olmadığını ifade etti. Ancak milli takım formasını giyme fırsatı bulmayı arzuladığını dile getirdi.

Başarılı bir performansa imza atan Kayserispor'un, zorlu bir maça hazırlandığını belirten Bilal, Alanyaspor'un son iki yıldır Kayseri'de galip gelemeyen bir ekip olduğunu vurguladı. Ancak takım olarak iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ve bu zorlu mücadeleyi kazanarak taraftarlarına üç puan hediye etmek istediklerini ifade etti.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi