Kan donduran olay, İstanbul'da yaşandı. Avcılar'da ayakkabı imalatı sektöründe çalışan M. S. G. ile ev hanımı B. A., 2018 yılında evlendi. Çiftin 2019 yılında M. adını verdikleri erkek çocukları dünyaya geldi. Ancak mutlu günler, uzun sürmedi. Çift, aile içi anlaşmazlıklardan ötürü karşılıklı anlaşarak 2022 senesinde boşanmaya karar verdi.

Ümraniye'de otobüs bir iş yerinin bahçesine girdi Ümraniye'de otobüs bir iş yerinin bahçesine girdi

Ayrılığın ardından M. S. G., Avcılar'da yaşadıkları evde kalırken B. A. ise çocuğuyla birlikte Bursa'da yaşayan ailesinin yanına gitti. İddiaya göre genç kadın 4 ay boyunca eski kocasının çocuklarını görmesine izin vermedi.

4. ayın ardından Bursa'ya giderek kendi imkanları ile çocuğu ile görüşme fırsatı yaratan M. S. G, manzara karşısında şoka girdi. Öyle ki baba, çocuğunun vücudunun bazı yerlerinde morarmalar, darp izleri ve sigara yanığı tespit etti. İlk olarak düştüğünü vs. düşünerek içinden gelmese de görüşmenin ardından çocuğu annesine bıraktı ve İstanbul'da döndü.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Bir vakit sonra M. G.'yi görmek için tekrar Bursa'ya giden M. S. G., benzer izleri yeniden görünce çocuğu ile yaptığı sohbette şiddeti annesinin uyguladığına dair konuşma ve hareketler tespit etti.

Oğlu M. G.'yi alıp İstanbul'a getiren baba, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde sigara yanığı ve şiddet tespitini hastane raporları ile de teyit etti Çocuğunu yeniden annesine teslim ederken sorduğu sorulara da yanıt alamayan baba çocuğun konuştuğu ve annesi tarafından şiddet gördüğünü söylediği görüntüleri kaydetti.

Baba M. S. G., Küçükçekmece Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne giderek darp raporu ve video kayıtlarını da teslim ederek suç duyurunda bulundu.(haber global)

Editör: Haber Merkezi