Çatalca’da 12 Mayıs 2023 tarihinde polise yapılan bir kayıp müracaatı üzerine başlatılan soruşturma sonuç verdi.

Mehmet Berberoğlu'nun, bir karavanda yalnız yaşadığı ve kaybolması üzerine polisin derinlemesine bir araştırma yaptığı öğrenildi.

Cinayetle ilgili soruşturmada, Berberoğlu'nun cep telefonu kayıtları incelenirken, şüphelilerin sık sık sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen Kerim Ç. ve Murat A. ile buluştuğu tespit edildi.

Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Berberoğlu ile Kerim Ç., Mediha Ç., Murat A. ve Gizem Ç.'nin olay günü aynı evde olduklarını belirledi. Yapılan incelemede Berberoğlu'nun alkol etkisi altında Mediha Ç. ile Gizem Ç.'ye sarkıntılık ettiği ve bu nedenle evde kavga çıktığı tespit edildi.

Polis, bu gelişme üzerine operasyon başlattı ve İstanbul ve İzmir'de yapılan operasyonlarda Kerim Ç., Mediha Ç., Murat A., Gizem Ç. ve Nermin A. gözaltına alındı.

Soruşturma sonucunda, Kerim Ç. ve Murat A.'nın Mehmet Berberoğlu'nu döverek öldürdükleri ve cesedi bir poşete koyarak Çatalca'da ıslah edilmiş derenin içine attıkları ortaya çıktı.

Çatalca Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan aramalarda, şüphelilerin cesedi attıkları yeri gösterdikleri ıslah edilmiş derede Mehmet Berberoğlu'nun poşet içine konmuş cesedinden geriye kalanlar bulundu.

Gözaltına alınan 4'ü sağır ve dilsiz olan 5 şüpheli, Çatalca Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

MSB: Yasa Dışı Yollarla Girmeye Çalışan 2 Kişi Yakalandı, 40 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi MSB: Yasa Dışı Yollarla Girmeye Çalışan 2 Kişi Yakalandı, 40 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cinayetin ardındaki detaylar ve nedenleri netlik kazanmaya çalışılıyor.

Kaynak: Haber Global