Bugün sabah saatlerinde Bitcoin %3,7 artışla 36 bin 500 doların üzerinekadar yükseldi. Ethereum günlük %1,7 artışla 1912 dolara artarak haftalık artışını %3,8'e çıkardı. Dogecoin %2,89 yükselişle 0,076 dolara yükseldi, Ripple %3 artışla 0,69 dolardan, Cardano %3,35 yükselişle 0,365 dolardan ve Solana ise %2 yükselişle 43,86 dolardan işlem gördü. Peki, Bitcoin yükseliyor mu? Bitcoin neden yükseliyor, nedeni ne?

Pazartesi Günü Yağmur Taktaş'ın Mezarı Açılacak Pazartesi Günü Yağmur Taktaş'ın Mezarı Açılacak

BİTCOİN YÜKSELDİ Mİ?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun Grayscale adlı yatırım şirketiyle Bitcoin'e endeksli bir borsa yatırım fonu için görüşmesiyle lider kripto para birimi ciddi bir yükseliş gösterdi. Bitcoin, 36 bin 500 doları geçerek son 1,5 senenin zirvesine çıktı.

BİTCOİN YÜKSELECEK Mİ?

Bloomberg Intelligence analistleri James Seyffart ve Eric Balchunas'ın konuya ilişkin yazdıkları bir notta, "Onaylar bu ay gelmese bile, 10 Ocak tarihine kadar onaylanma şansının hala %90 olduğuna inanıyoruz" diye yazdılar.

Dijital varlık türevleri likidite sağlayıcısı Orbit Markets'ın kurucu ortağı Caroline Mauron ise "Daha fazla Bitcoin rallisiyle ilgili beklentiler devam ediyor" dedi. (haberler)

Editör: Haber Merkezi