Galatasaray'ın odak noktasındaki Richard Rios'un değeri 76 milyon sterlin! Galatasaray'ın odak noktasındaki Richard Rios'un değeri 76 milyon sterlin!

Trendyol 1'inci Lig'deki mücadelede lider Eyüpspor ile 4. sıradaki Bodrum FK, Bodrum İlçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ancak, maçın ilk yarısının son bölümünde yaşanan olaylar büyük bir gerginliğe sebep oldu ve sahada büyük bir karışıklık yaşandı.

Maçın 45. dakikasında Celal'e yapılan hareketin faul olduğu iddiasıyla sert bir şekilde ve küfürlü sözcüklerle itiraz eden ev sahibi Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, hakem Gürcan Hasova tarafından kırmızı kartla sahadan atıldı. Bu durumun ardından ev sahibi taraftarlar tribünden sahaya ve konuk ekibin yedek kulübesine yabancı madde yağdırdı.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ile yedek futbolculardan Uğur Demirok'a atılan yabancı maddeler yaralanmalara sebep oldu. Uğur Demirok, yüzüne isabet eden madde nedeniyle zor anlar yaşayıp, yüzünde morluklar oluşarak ambulansla sahadan alınarak hastaneye kaldırıldı.

Olaylar üzerine Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya sahaya inerek gerginliği yatıştırmaya çalıştılar. İki başkan, kol kola girerek tribünlerin önüne gidip taraftarları sakinleştirmeye çalıştılar ve uzun süre taraftarlarla diyalog kurarak taşkınlıkların son bulmasını sağlamaya çalıştılar.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da gerginlik devam etti ve 12. dakikada Eyüpspor'un oyuncusu Caner Erkin kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bodrum FK'dan Kenan Özer ise 90+5. dakikada kırmızı kart gördü.

Maçın ardından Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, olaylarla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bu olayları burada konuşmayacağım, gerekli açıklamaları kulübümüz yapar. Uğur Demirok gözünden yaralandı ve şu anda hastanede. Sonuç olarak yaşandı, burada kalır, gerekli yaptırımlar uygulanır, gerekli önlemler alınır, umarım bir daha yaşanmaz."

Kaynak: Sözcü