Geçtiğimiz yıl 2 çocuğunu boğarak öldüren Murat Rüzgar'ın, cinayetin ardından çocuklarının başına "Sizler meleksiniz. Artık sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim" yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Merdiye ve Murat Rüzgar çiftinin 14 yıllık evliliğinde, Beril Yağmur ve Yunus Emre Rüzgar isimli 2 çocukları oldu. Tartışmaların artmasıyla ayrı yaşamaya başlayan çift, yeniden bir araya geldi ancak sorunlar devam etti.

CHP Biga İl Genel Meclis Üyesi Levent İrez yaşamını yitirdi CHP Biga İl Genel Meclis Üyesi Levent İrez yaşamını yitirdi

Murat Rüzgar'ın 23 Mart 2023'te çocuklarıyla birlikte sahile gitmesi sonrası, çocukları boğarak öldürdüğü ve polise teslim olduğu öğrenildi. Cinayet sonrası çocuklarının başına bıraktığı notta duygu dolu ifadeler yer alıyor.

Notun İçeriği: "Melek evlatlarım benim. Bu dünyada sizden başka kimsem yok. Ben hem annesiz hem de babasız büyüdüm. Sizi asla kimselere mahcup ettirmem. Sizler meleksiniz. Artık sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim. Ben sizin yerinize cehennemi bile göze alırım ama asla sizi almadan yaşamam. Sizlere babasızlığın acı gününü yaşatmam asla. Dolandırıldım, annenizle aramızda maddi olarak hep kavga vardı. Sizlerden ayrılmak benim için ölüm gibi geliyor. Sizler benim içimde birer melek olarak yaşayacaksınız. Sizi seven babanız. Sizleri çok seviyorum, onun için sizleri Allah'a emanet ediyorum, varsın ben yanayım."

Olayla ilgili olarak Murat Rüzgar'ın, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılanması bekleniyor. Duruşma sırasında, sanık boşanma talebinde bulunduğunu ve olay gününü hatırlamadığını ifade etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına ve Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek akıl ve ruh sağlığına ilişkin raporun beklenmesine karar verip duruşmayı erteledi

Kaynak: haber global