Bolu'da bir iş adamının otomobiline binmeye çalıştığı sırada 4 kişi tarafından silahla tehdit edilerek gasp edilmesiyle ilgili davanın soruşturması kapsamında çetenin lideri olduğu belirlenen bir şüpheli polis operasyonuyla yakalandı. Söz konusu çete, iş adamını tehdit ederek bin 80 euro, 950 dolar ve 16 bin 400 TL nakit parayı gasp etmişti.

Özgür Özel'den ataması yapılmayan öğretmenlere Saraçhane çağrısı Özgür Özel'den ataması yapılmayan öğretmenlere Saraçhane çağrısı

Olay, 22 Mart günü sabah saat 07.30 sularında Yaşamkent Mahallesi'nde gerçekleşti. Sitenin otoparkında aracına binmek üzere olan iş insanı, silahla tehdit edilerek Ali Durum, Zafer Altay, Suphi Öz ve Musa Vartan tarafından soyuldu. Kaçan dört şüpheli, polisin 46 farklı noktadan 360 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını incelemesinin ardından İstanbul ve Muğla'da düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandılar.

Olayın ardından yapılan soruşturma kapsamında, çetenin liderliğini yaptığı belirlenen M.Ş.A.'nin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul'da düzenlenen operasyonla şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Bolu'ya getirilen M.Ş.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin daha önce 10 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi.

Kaynak: HABERLER.COM