Avukatlardan Ankara'da 'savunma mitingi' Avukatlardan Ankara'da 'savunma mitingi'

BURSA'da bir iş yerinin kepenklerine çarpan otomobilde 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kazada, kaldırımda yürüyen yayanın sadece birkaç saniyede otomobilin altında ezilmekten kurtarıldığı görüldü.

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Osmangazi Merkez İlçesi Küplüpınar Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Gemlik'ten şehir merkezine doğru ilerleyen Cuma Hamza yönetimindeki 27 AUE 616 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybetti. Savrulan araç, yol kenarındaki çöp konteynırına çarptı ve daha sonra otomobil parçası satılan iş yerinin duvarlarına ve kepenklerine çarptı. Kazada sürücü Hasan Hamza ve yanındaki ismi öğrenilemeyen kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan yaralılar, Bursa Çekirge'deki devlet hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Cuma Hamza ve Hasan Hamza'nın sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada olay iş yerindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kaldırıma çıkan yayanın otomobilin çarpmasından birkaç saniye sonra kurtulduğu görülüyor.

Kaynak: HABERLER.COM