İnegöl ilçesine bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nin yeni muhtarı seçilen Yıldız Cabir, mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına geldiğinde şoke edici bir manzarayla karşılaştı. Binaya girdiğinde duvarın yıkılmış, camların kırılmış ve içeride hasar oluştuğunu gören Cabir, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, detaylı incelemelerde bulunurken, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı. Olayın hırsızlık olup olmadığı ise araştırılıyor.

Muhtarlık binasında yaşanan bu hoş olmayan durumla ilgili konuşan Yıldız Cabir, "Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarıyım artık. Mazbatamı elime aldım, mahallemize çok teşekkür ederim. Ancak, hiç hoş olmayan bir durumla karşılaştım. Camlar kırılmış, duvarlar delinmiş, içeriye girilmiş. Böyle bir durumla karşılaşmayı beklemiyordum. Ne olduğunu şu an bilemiyorum, teslimi şu an aldım. Burada camlar kırılmış durumda. Tuvalet de berbat bir halde. Taşlar içeride her yerde dağılmış durumda. Hırsızlık olup olmadığına dair hiçbir fikrim yok. Mazbatamı aldım ve yeni bir adım attım, ancak durum bu şekilde." şeklinde konuştu.

MSB: 7 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi MSB: 7 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

Kaynak: KARAR