Özgür Özel Saraçhane'deki Polis Barikatı İçin Çin Seddi Benzetmesi Yaptı Özgür Özel Saraçhane'deki Polis Barikatı İçin Çin Seddi Benzetmesi Yaptı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, saat 09.30 sıralarında İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir sandalye fabrikasında yangın çıktı. Çalışanlar dumanları fark edince kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştılar. Ancak, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çalışanlar da yardımcı oldu. Yangın sırasında, yanmakta olan fabrika bir dron ile görüntülendi.

Polis ekipleri yangınla ilgili tahkikat yaparken, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban olay yerine gelerek açıklamalarda bulundu. Taban, yangının kontrol altında olduğunu ve can kaybı olmadığını belirtti. Yangının büyük oranda söndürüldüğünü ifade eden Taban, yangın sonrası maddi hasarın tespit edileceğini ve olayın başlangıcının araştırılacağını söyledi. Yangınla ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini ileten Taban, yangının vatandaşlara ve çalışanlara zarar vermediğini belirtti.

Kaynak: karar