Büyükçekmece'de Şok Edici Olay: Pala ile Sokağa Çıkan Şahıs Gözaltına Alındı!

BÜYÜKÇEKMECE'de dün gece meydana gelen olayda, elindeki pala ile sokakta rastgele saldırılarda bulunan bir kişi, çevrede bulunanları korku içinde bıraktı. Saldırıya uğrayanların şans eseri yara almadan kurtulduğu anlar, bir site sakini tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

Atatürk Mahallesi'nde yaşanan bu dehşet verici olayda, pala taşıyan şüpheli, bilinmeyen bir nedenle sokaktan geçenlere saldırdı. O anlar, olaya tanıklık eden bir site sakini tarafından saniye saniye kaydedildi. Şans eseri yara almadan kurtulan yoldan geçenler, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis ve sağlık ekiplerinin haber verilmesi üzerine adrese sevk edilmesiyle birlikte, şüpheli elindeki palayı fırlattıktan sonra bir apartmana girdi. Daha sonra bıçakla tekrar sokağa çıkan ve çevredekilere doğru koşan şüpheli, polis müdahalesiyle yakalandı. Çevre sakinlerinden bir kişi ise yerden aldığı palayı binaya fırlattı.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin motivasyonu ve nedenleri hala belirlenmeye çalışılırken, polisin olayla ilgili detaylı incelemesi devam ediyor. Şüphelinin gözaltına alınma anları da güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilmeye çalışılıyor.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi