Bingöl'de madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha can verdi Bingöl'de madde bağımlısı şahsın bıçakladığı 2 kişi daha can verdi

Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Sarıbeyli köyü yakınlarında meydana gelen kazada, TIR ile çarpışan motosikletin sürücüsü Hasan Eker ve yolcu Hasan Emir Tabaklıoğlu hayatını kaybetti.

Kaza Detayları

Kaza, saat 18.00 sıralarında Tahir K. yönetimindeki 43 EV 093 plakalı TIR ile plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen motosikletin çarpışması sonucu gerçekleşti. Olayı gören çevredeki sürücüler durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay Yerinde Hayatlarını Kaybettiler

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede motosiklet sürücüsü Hasan Eker ve yolcu Hasan Emir Tabaklıoğlu’nun yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Eker ve Tabaklıoğlu’nun cansız bedenleri, Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TIR Sürücüsü Gözaltında

Kazaya karışan TIR’ın sürücüsü Tahir K. gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, kazanın nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.

Yas Tutan Aileler

Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Hasan Eker’in, Kayadere Köyü Muhtarı Mustafa Eker’in oğlu olduğu öğrenildi. Bu acı haber, Eker ailesi ve köyde büyük üzüntü yarattı.

İnceleme Sürüyor

Jandarma, kazayla ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor. Kazanın kesin nedeni ve olayın detayları yapılacak inceleme sonucunda netleşecek.

Kaynak: Dha