Çankaya Belediyesi Uyardı: Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Son Ödeme Günü 30 Kasım!

Çankaya Belediyesi, 2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi ikinci taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım olduğunu hatırlatarak vatandaşları uyardı. Vergi mükelleflerine faizle karşılaşmamak için belirtilen tarihi kaçırmamaları konusunda çağrıda bulunan belediye, ödeme kolaylıkları sunuyor.

Çankaya Belediyesi, 2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi ikinci taksit ödemelerinin son tarihinin 30 Kasım olduğunu duyurdu. Vergi mükelleflerini faizle karşılaşmamak için belirtilen tarihi kaçırmamaları konusunda uyarıda bulunan belediye, ödeme işlemleri için çeşitli seçenekler sunuyor.

İBB den Açıklama: Kent Lokantası'nda indirim İBB den Açıklama: Kent Lokantası'nda indirim

Vatandaşlara çevrim içi vezne yoluyla ödeme imkanı tanıyan Çankaya Belediyesi, banka ve belediyenin resmi internet sayfası üzerinden ödeme yapma kolaylığı sağlıyor. Vergi mükellefleri, Halkbank şubeleri ve belediyenin tahsilat bürolarından da 30 Kasım'a kadar ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Hafta içi 08.00 ile 16.00 saatleri arasında semtlerde bulunan tahsilat büroları, Kızılay’daki Çankaya Belediye Başkanlığı binası ve Çayyolu Hizmet Binası'nda 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ayrıca, belediyenin Kızılay’daki Başkanlık Binası vezneleri ile Çayyolu Hizmet Binası vezneleri, hafta sonu da 09.00-16.00 saatleri arasında vergi ödemeleri için hizmet verecek.(Karar)

Editör: Haber Merkezi